Landelijk gebiedRegeneratieve landbouw

Duurzame katoenketen voor Iron Roots

By oktober 15, 2019 april 6th, 2020 No Comments

We zijn trots dat we onze samenwerking met Iron Roots aan kunnen kondigen. Samen gaan we werken aan verduurzaming van hun belangrijkste grondstoffen op een manier die echt verder gaat dan certificering. Bovendien is onze aanpak te implementeren zonder je hele supply chain in kaart te hoeven brengen en op de schop te nemen, wat voor de meeste bedrijven een onmogelijke obstakel vormt.

Kortom: een simpel, betaalbaar en opschaalbaar handelingsperspectief in een wereld waarin je je soms afvraagt waar je in godsnaam moet beginnen als je een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld. Belangrijkste schakel hierbij is het centraal zetten van de boeren die onze agrarische grondstoffen en specialty ingredients produceren. Zij kunnen het verschil maken wat betreft duurzaamheid maar dan moeten we ze daar wel toe in staat stellen.

Bijgaand filmpje legt in het kort de kern van onze aanpak uit. Ook geïnteresseerd in hoe deze aanpak voor jullie bedrijf werkt, neem dan contact met ons op. Voor snelle beslissers is er bovendien €10.000 co-financiering mogelijk.