Filteren op tag:

mei 12, 2022

Nabuurschap in Nederland: natuur en landbouw in een nieuw perspectief

Natuurinclusieve landbouw. Iedereen heeft er de mond van vol. Maar wat is het eigenlijk? En hoe belangrijk is natuurinclusieve landbouw…

Lees meer
mei 10, 2022

Doorontwikkeling Greener.LAND tool

Met dank aan een bijdrage van het Otterfonds kunnen we de komende jaren onze tool Greener.LAND doorontwikkelen. Greener.LAND is een…

Lees meer
mei 10, 2022

Opnieuw voorstellen: Tom!

Na twee jaar te hebben gewerkt als internationaal project manager regeneratieve landbouw en strategisch adviseur bij Verstegen Spices and Sauces,…

Lees meer
mei 9, 2022

Gebiedsgerichte aanpak in de praktijk

Er is van alles aan de hand in het landelijk gebied. Stikstofproblematiek, opgaven rondom waterkwaliteit, of noodzaak tot veranderingen in…

Lees meer
april 12, 2022

Boeren in symbiose

Natuurinclusieve landbouw. Iedereen heeft er de mond van vol. Maar wat is het eigenlijk? En hoe belangrijk is natuurinclusieve landbouw…

Lees meer
april 7, 2022

Even voorstellen: Eli en Valerie

Er zijn weer twee nieuwe stagiairs bij ons gestart die willen meehelpen in onze missie van het keren van het…

Lees meer
april 4, 2022

Dutch Cuisine: de milieuimpact van voedsel

Wat is de ecologische voetafdruk van avond lekker uit eten? Hoe verminderen we de voetafdruk van een gerecht wanneer vlees…

Lees meer
april 1, 2022

Nieuw kantoor!

We hebben een leuk nieuwtje om te delen: we zijn verhuisd naar een nieuw kantoor in Amsterdam! Na vijf jaar…

Lees meer
maart 12, 2022

Kun je als ‘natuurinclusieve’ boer economisch overleven als je ook de aarde wilt redden?

Natuurinclusieve landbouw. Iedereen heeft er de mond van vol. Maar wat is het eigenlijk? En hoe belangrijk is natuurinclusieve landbouw…

Lees meer