Filteren op tag:

mei 9, 2022

Gebiedsgerichte aanpak in de praktijk

Er is van alles aan de hand in het landelijk gebied. Stikstofproblematiek, opgaven rondom waterkwaliteit, of noodzaak tot veranderingen in…

Lees meer
april 12, 2022

Boeren in symbiose

Natuurinclusieve landbouw. Iedereen heeft er de mond van vol. Maar wat is het eigenlijk? En hoe belangrijk is natuurinclusieve landbouw…

Lees meer
april 7, 2022

Even voorstellen: Eli en Valerie

Er zijn weer twee nieuwe stagiairs bij ons gestart die willen meehelpen in onze missie van het keren van het…

Lees meer
april 4, 2022

Dutch Cuisine: de milieuimpact van voedsel

Wat is de ecologische voetafdruk van avond lekker uit eten? Hoe verminderen we de voetafdruk van een gerecht wanneer vlees…

Lees meer
april 1, 2022

Nieuw kantoor!

We hebben een leuk nieuwtje om te delen: we zijn verhuisd naar een nieuw kantoor in Amsterdam! Na vijf jaar…

Lees meer
maart 12, 2022

Kun je als ‘natuurinclusieve’ boer economisch overleven als je ook de aarde wilt redden?

Natuurinclusieve landbouw. Iedereen heeft er de mond van vol. Maar wat is het eigenlijk? En hoe belangrijk is natuurinclusieve landbouw…

Lees meer
maart 3, 2022

Ondersteunen van de IDFB in het linken van finance en biodiversiteit

Hoe kunnen we het ongekende biodiversiteitsverlies dat we nu meemaken tegengaan, wetende dat er een financieringstekort is van bijna $824…

Lees meer
maart 2, 2022

Testfase online training integrated capitals thinking

Hoe kunnen bedrijven de waarde van natuur en maatschappij begrijpen en meenemen in hun bedrijfsbeslissingen? Om bedrijven daarbij te ondersteunen,…

Lees meer
februari 12, 2022

Natuurinclusieve landbouw & de consument: een ongelukkige combinatie

Natuurinclusieve landbouw. Iedereen heeft er de mond van vol. Maar wat is het eigenlijk? En hoe belangrijk is natuurinclusieve landbouw…

Lees meer