Berichten uit het lab

Even voorstellen: Eli en Valerie

By april 7, 2022 No Comments

Er zijn weer twee nieuwe stagiairs bij ons gestart die willen meehelpen in onze missie van het keren van het tij voor biodiversiteitsverlies: Eli en Valerie. In deze post stellen wij hen graag aan jullie voor!

In februari is Eli begonnen aan haar stage bij de Natuurverdubbelaars, na het afronden van haar studie Environmental Resource Management. Ze ziet vergroening van de financiële sector als essentieel in het vormen van een duurzame toekomst, en richt zich daarom op het verbinden van de financiële sector en biodiversiteit. Bij de Natuurverdubbelaars werkt ze aan het identificeren van biodiversiteitspositieve investeringen voor een Nederlandse bank, en werkt ze aan het onderzoeken van het verdienmodel van Forest Landscape Restoration voor WWF. Ze heeft een achtergrond in politieke wetenschap en milieubeleid, en ervaring in het doen van impactanalyses op voedselproductiesystemen in Afrika.

Valerie is 1 april gestart als stagiair bij de Natuurverdubbelaars, waar ze aan de slag gaat met het waarderen van ecosysteemdiensten binnen natuurinclusieve landbouw en water. Momenteel zit ze in de afrondende fase van haar master Environment and Resource Management (ERM) aan de Vrije Universiteit, met een specialisatie in Ecosysteemdiensten en Biodiversiteit. Naast haar studie werkt ze als schrijver aan een fotografieboek en documentaireserie over bedreigde paardenrassen, en heeft ze een eigen duurzaam reizen blog genaamd Living Intrepid. Met haar achtergrond in sociale psychologie, streeft Valerie naar een rechtvaardige, klimaatbestendige en duurzame wereld met ongerepte natuur voor iedereen.