Vorig jaar verschenen er verschillende publicaties over ons, of met ons. In deze blogpost lichten we graag twee bijzondere optredens van de Natuurverdubbelaars in de media uit.

In een uitgebreid interview in het decembernummer van het tijdschrift compliance officer deelt collega Iris onder meer haar ervaringen en ideeën over de manier waarop bedrijven invulling kunnen geven aan de verduurzaming van hun bedrijfsvoering. Daarbij deelt ze praktische tips en reflecteert ze op de rol van de compliance officer, waarbij Iris het belang van zowel controle als anticipatie aanstipt. Verder staat Iris stil bij de afhankelijkheid van natuurlijk, sociaal en menselijk kapitaal. Nog te vaak hebben bedrijven een blinde vlek voor de kwetsbare relatie tussen productie en biodiversiteit.

Lees hier het interview met Iris in de Compliance Officer!

Al vorig jaar mei verscheen in het Architect NL magazine een artikel over ons onderzoek naar biobased bouwen. Dit artikel bestaat uit een samenvatting van het project dat we samen met BOOM Landscape realiseerden over de potentie van biobased bouwen in Nederland. Leuk dat dit artikel in de top 5 van meest gelezen Architect NL stukken van 2022 staat.

Lees hier het volledige artikel als je geïnteresseerd bent in de mogelijke bijdrage van biobased bouwen aan de agrarische sector en wat het kan toevoegen aan het landschap.