Berichten uit het lab

Che, Kayleigh en Kelly aan de slag bij De Natuurverdubbelaars!

By januari 10, 2023 januari 24th, 2023 No Comments

In de laatste maanden van 2022 hebben wij drie nieuwe gezichten bij de Natuurverdubbelaars mogen begroeten! Che Spraos Romain (links), rondde in 2022 zijn Master Environment and Resource Management aan de VU af. Sinds begin december draagt Che als stagiair bij aan de ontwikkeling van de greener.LAND tool. Deze tool helpt boeren bij het selecteren van de juiste interventies voor landschapsrestauratie. Naast deze bijdrage werkt Che aan projecten rondom vergroening van het stedelijk gebied en het waarderen van ecosysteemdiensten. Che heeft een bijzondere interesse in de economie en ecologie van sociaalecologische systemen en acteert graag op het snijvlak van mens en natuur.

Kayleigh O’Gara (midden) volgde een MSc sustainable development aan de Universiteit Utrecht en startte begin december als stagiair voor het project dat wij in samenwerking met Capitals Coalition uitvoeren. In dit kader maakt Kayleigh educatief materiaal voor bedrijven ter bevordering van de monitoring en waardering van de impact en prestaties van deze bedrijven op sociaal en menselijk kapitaal. Kayleigh’s interesses gaan uit naar natuurbehoud, sociale innovatie en de rol van technologieën bij het bevorderen van duurzame ontwikkeling.

Kelly Hartholt (rechts) is eind 2022 als grafisch vormgever bij ons aan de slag gegaan en levert in deze rol een bijdrage aan al onze projecten. Als specialist in data-visualisatie is Kelly zich als geen ander bewust van het belang van sprekende communicatiebeelden en het en toegankelijk maken van analyses, onderzoeken en rapportages. Kelly is gespecialiseerd in cartografie/GIS, landschap en ecologie. Ze is betrokken, nieuwsgierig en ondernemend en wil bijdragen aan een betere wereld met een rijkere biodiversiteit en een gebalanceerd(er) milieu.