Berichten uit het lab

Nieuwe collega’s: Stijn en Merlissa

By augustus 1, 2021 december 8th, 2021 No Comments

Deze zomer zijn er twee nieuwe collega’s gestart bij de Natuurverdubbelaars, en in dit bericht stellen wij hen graag aan jullie voor.

Merlissa is als stagiair begonnen bij de Natuurverdubbelaars, waarbij zij werkte aan het realiseren van rendabele agrarische business cases voor zowel de natuur als voor de boer zelf. Met een brede achtergrond in milieueconomie en -beleid en analytische blik in zij in staat om complexe problemen vanuit meerder invalshoeken te benaderen. Na het behalen van haar master Milieueconomie aan Wageningen University is zij full-time bij het team aangesloten en hoopt zij bij te kunnen dragen aan projecten die zowel de natuur als de mens verder helpen. Merlissa werkt onder andere aan projecten rondom het ontwerpen van duurzame verdienmodellen en het beprijzen van ecosysteemdiensten.

Stijn is momenteel in de afrondende fase van zijn master Environment and Resource Management en werkt part-time bij De Natuurverdubbelaars. Stijn streeft ernaar om er voor te zorgen dat de volgende generaties net zo van de natuur kunnen genieten als wij. Met een achtergrond in Economie en Bedrijfskunde (Universiteit van Amsterdam), kijkt Stijn met een analytische en kwantitatieve blik naar vraagstukken. Bij de Natuurverdubbelaars werkt Stijn onder andere aan het analyseren van het verdienvermogen van alternatieve vormen van landgebruik en het uitvoeren van Life Cycle Analyses.